Създай Залог

Създай Залог

Създай Залог Ви позволява да създавате свой залог преди мача за футболна среща. Избирайки изходи за най-популярните пазари, след като ги пренесете на фиша, може да изчислите общия коефициент. Например: може да изберете Първи Голмайстор, Двата Отбора да Отбележат и Брой Корнери, за да създадете един залог с коефициент за комбинацията от тях.
Създай залог

Как да създадете залог

Може да правите до шест селекции, за да създадете залог. Избирайте от много пазари, включително (ако са налични за избрания мач):
 • Резултат (Краен или на Полувремето)
 • Двата Отбора да Отбележат
 • Брой Голове
 • Играч да Отбележи (По всяко време, Първи, Последен, 2 гола, 3 гола)
 • Корнери
 • Картони (Общо, Играч да Получи Картон)
За да добавите селекция, първо трябва да отидете на желания мач, след това да изберете Създай Залог и да натиснете ‘Добави Селекция’. Ще отидете на страница ‘Избери Пазар’, където да изберете желания пазар. След като го изберете, ще видите възможностите за този пазар. Направете селекция и тя ще се добави на фиша за Създай Залог, където ще бъде показан коефициента. Може да повторите този процес до шест пъти и при всяка добавена селекция автоматично ще се изчислява коефициента.
След като сте доволни от залога, натиснете показания на фиша за Създай Залог коефициент и залогът ще се пренесе на фиша. След като направите залога и получите потвърждение, може да го видите в Мои Залози.
Създай залог

Условия и Правила

 1. Създай Залог е достъпен само за футболни мачове и може да се използва само за пазари преди мач.
 2. Залози Създай Залог не може да се комбинират с други залози Създай Залог или с други възможности за залог, и се правят само като единични залози.
 3. Залози Създай Залог ще са налични за пълно затваряне преди началото на мача. Частично и Авто Затваряне не са налични за никой залог Създай Залог и след като срещата е На Живо, няма да е налично Затвори Залог. Създай Залог не може да се променя чрез функцията Промени Залог.
 4. В залог Създай Залог може да се включат максимум шест пазара от един мач.
 5. Ако пазар от Създай Залог е отменен/върнат, целият Създай Залог ще бъде отменен/върнат – например, ако играч не участва за пазар Голмайстор, целият залог се отменя, независимо от изхода за другите селекции.
 6. Оферта Ранно Изплащане при 2 Гола Аванс не важи за залози, направени чрез функцията Създай Залог.
 7. bet365 няма да бъде отговорен, ако функцията Създай Залог не е достъпна поради технически проблеми.
 8. bet365 си запазва правото да промени уреждането на залог от Създай Залог, ако залогът или селекция от залога са уредени грешно.
 9. bet365 си запазва правото да приеме или откаже залог за всяко състезание, пазар или вид залог, за който опитвате да ползвате функцията Създай Залог.
 10. bet365 си запазва правото да промени, блокира или премахне функцията Създай Залог (или част от нея) по всяко време за всяко събитие, мач, пазар или клиент.
 11. bet365 си запазва правото да премахне функцията Създай Залог за клиент или група клиенти, когато има основания да счита, че клиентът или групата клиенти злоупотребяват с функцията.
Създай залог

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )

3 Replies to “Създай Залог

 1. Pingback: Beverly Bultron
 2. Pingback: Beverly Bultron

Вашият коментар