Прогноза за изненада с 2,9 коефициент

Прогноза за изненада с 2,9 коефициент

 
Двете връстнички, които навършиха 30 години през 2018 се срещат за десети път помежду си. Интересен е развоя на срещите, като победите са Наваро-Кербер-Кербер, Наваро-Кербер-Кербер, Наваро-Кербер-Кербер в исторически план. Испанката през годините се е доказала като състезателка, която може да победи всеки. Боец до последно, Карла е в доста силна форма в момента. От началото на сезона на твърди кортове, тя има 13 победи и 6 загуби. Днешната ѝ победа над Юлия Путинцева беше впечатляваща. Резултатът 6:1 6:0 показва, че Наваро се е настроила добре за кортовете в Пекин.
Анжелик Кербер не се намира в най-добрия си период през сезона. На твърди кортове тя записа 5 победи и 4 загуби след титлата на Уимбълдън, която спечели. Неуспехите бяха срещу съпернички от ранга на Наваро – Барти, Цибулкова, Кийс и Корне. Победата над Младенович днес показа една стара слабост – от 12 възможности за пробив бяха реализирани едва 4. Също така сервиз геймовете не вървяха особено гладко, като освен допуснатите 3 възможности за пробив, германката успя едва веднъж да затвори гейма си на 0.
Победата може да отиде при всяка от тенисистките, но един нисък залог за успех на Карла Суарес-Наваро при 2,9 коефициент от 1xBet в момента изглежда много добър избор.

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )

36 Replies to “Прогноза за изненада с 2,9 коефициент

  1. Pingback: Pharmacy's Diploma
  2. Pingback: Student Grievances
  3. Pingback: Spectrophotometer
  4. Pingback: Faculty Building
  5. Pingback: Academic Year
  6. Pingback: Career services
  7. Pingback: Innovation
  8. Pingback: Beverly Bultron

Вашият коментар