Не залагай – инвестирай!

Не залагай - инвестирай!

Не залагай – инвестирай!

Нашият девиз е „Не залагай – инвестирай!“. Превръщането на залагането в инвестиция е цел за всеки, интересуващ се от спорт. Играта на типстърите срещу букмейкърите е постоянна. Роят се множество прогнозиращи – някои с по-голям успех, някои – не толкова, но крайният резултат почти винаги е един и същ – печалба за букмейкъра. Колкото и да се стараеш, колкото и да наблюдаваш, трудно оспяваш да победиш букитата. Нашият девиз е „Не залагай – инвестирай“!

Има ли начин това да се случи? Да! Съществуват фирми и сайтове, които предлагат така наречените „сигурни залози„. Печалбата се формира от разликата в коефициентите, които предлагат различните букмейкъри. Да, печалбата не е висока. Играта е между 1,01 до 1,10 коефициент. Сега всеки ще каже – какъв е този коефициент, това е смешно! Представете си обаче коефициент 1,05. Това означава 5% лихва на вложението Ви при познат резултат. 5% лихва по депозит в банка е една нормална лихва, нали? Само че за какъв период банката дава тази лихва? Е, при спортните събития, тези 5% се получават в рамките на 1 мач!

Не залагай – инвестирай! Регистрирай се още сега тук!

Точно така, за 90 минути футбол, 60 минути тенис или какъвто и да е спорт, спокойно можете да получите 5% лихва на банката си. Ако изиграете 10 срещи днес? Да, ще получите респективно по 5% на всяка заложена сума. Ако играете срещите последователно, в последствие ще имате възвръщаемост от близо 63% на края на деня.

Този вид залог предполага висока начална инвестиция. Винаги може да се започне и с 10 лв., но видимият ефект ще настъпи след месеци игра. Затова препоръчително е да се стартира с по-голяма банка, разпределена в няколко букмейкъра.

За начало е добре да се опита игра с поне 3 букмейкъра. Нашите основни предложения са следните:

Букмейкъри в България

Bet365, регистрирайте се сега

BWin са вече тук! Регистрирайте се сега

Спечели с EfBet, регистрирай се тук

Букмейкърите са избрани поради факта, че притежават лиценз за работа в България. Този лиценз може да гарантира лесна и легална работа с тях, което е допълнително удобство за залагащия. При игра с тези 3 букмейкъра, спокойно можете да имате по няколко срещи с лихва над 5% всеки ден. Да седите удобно облегнати на дивана в къщи и да чакате края на дадено спортно събитие. Към тях можем да добавим още 2 букмейкъра, които предлагат много добри коефициенти:

Unibet

Супер коефициенти и много печалби от 1xBet, регистрирайте се сега

Печалбата при подобен вид арбитражи е гарантирана. Малка, но гарантирана. Трябва да се внимава при залагането, за да не се нарушат правилата на даден букмейкър. Също трябва да се следи да не се полулчават твърде големи печалби всеки месец, които биха обърнали внимание на букитата към играещия. Залозите е добре да се закръглят, за да се играе с цяла сума. Не залагай – инвестирай!

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )

Вашият коментар