Tер Стеген: „Думите на Нойер бяха неподходящи“

Tер Стеген: "Думите на Нойер бяха неподходящи"

Вратарят на Барселона коментира откриващия мач за тима в Шампионската лига срещу Борусия Дортмунд и отговори на коментарите на съперника си.

Марк-Андре тер Стеген нарече коментарите на германския вратар Мануел Нойер „неподходящи“, заради желанието му да участва в повече мачове за националния отбор.

Тер Стеген и Нойер в битка  за номер едно в националния отбор

Стражът на Барселона направи впечатление през последните няколко сезона и бяха изказани мнения, че той заслужава своя шанс като номер едно за германския отбор – роля, която е главно за вратаря на Байерн Мюнхен. Въпреки, че пази 22 пъти за Германия, Тер Стеген е играл само в половината мачове за националния си отбор през тази календарна година.

Нойер беше казал, че коментара на сънародника му, че е „голям удар“ да не получи време за терена в скорошната квалификация срещу Северна Ирландия, не е от полза за каузата и го определи като неуважително към другите германски вратари, които се борят за мястото.

Четете още: Шампионската лига се завръща! Играй и печели с 1xBet

По време на пресконференцията преди мачът на Барса срещу Дортмунд, Тер Стеген призна, че „има конкуренция за позиции и всеки играч иска да играе“, в отговор на своя сънародник.

– Това е футболът – продължи той. „Голяма част от времето сте щастливи, но има и други чувства. Имам очаквания и трябва да ги изразя.“

„Можете да видите как се държах през последните години. Не мисля, че Нойер или някой друг трябва да говори за моите чувства или да ги оценява.“

„Забележките му бяха неподходящи, но не искам да казвам повече. Искам да прекратя този спор.“

Източник

Категория: Футболни новини
Тагове: Байерн Мюнхен, Барселона, Тер Щеген, Маноел Нойер

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )

Вашият коментар