Ј Млади. - О Манарино, АТП - Сингле Лос Кабо (Мексико), хард - КСНУМКС / КСНУМКС-финале КСНУМКС КСНУМКС: КСНУМКС


Ј Млади. - О Манарино игре у КСНУМКС, КСНУМКС шанси. од Унибет
АТП - Синглес: Лос Цабо (Мексико), тешко - КСНУМКС / КСНУМКС-финалс
КСНУМКС КСНУМКС: КСНУМКС

...
Опширније

Кокинакис Т. - Тиафо Ф АТП - Сингле Лос Кабо (Мексико), тешко - КСНУМКС / КСНУМКС финала, КСНУМКС, КСНУМКС: КСНУМКСцх.


Кокинакис Т. - Тиафо Ф поставља преко КСНУМКС, КСНУМКС шанси. од БетКСНУМКС
АТП - Синглес: Лос Цабо (Мексико), тешко - КСНУМКС / КСНУМКС-финалс
КСНУМКС КСНУМКС: КСНУМКС

...
Опширније

Цумхур Д - Данијел Т. ВТА - Сингле Лос Кабо (Мексико), тешко - КСНУМКС / КСНУМКС финала, КСНУМКС, КСНУМКС: КСНУМКСцх.


Цумхур Д - Даниел Т. поставља преко КСНУМКС, КСНУМКС шанси. од Унибет
АТП - Синглес: Лос Цабо (Мексико), тешко - КСНУМКС / КСНУМКС-финалс
КСНУМКС КСНУМКС: КСНУМКС

...
Опширније

Поспишил В - Лааксонен Х АТП - ЕП: Вашингтон (САД), чврсте - КСНУМКС / КСНУМКС-финале КСНУМКС КСНУМКС: КСНУМКС


Поспишил В - Лааксонен Х под КСНУМКС игара, КСНУМКС коеф. од КСНУМКСкБет
АТП - Синглес: Вашингтон (САД), тешко - КСНУМКС / КСНУМКС-финалс
КСНУМКС КСНУМКС: КСНУМКС

...
Опширније

Аруабарена-Б. Л. - Тсуренко Л., ВТА - Сингле: Станфорд (САД), чврсте - КСНУМКС / КСНУМКС-финалс КСНУМКС КСНУМКС: КСНУМКС


Аруабарена-Б. Л - Цуренко Л КСНУМКС: КСНУМКС, КСНУМКС шансе. од Унибет
ВТА - Сингле: Станфорд (САД), чврсте - КСНУМКС / КСНУМКС-финалс
КСНУМКС КСНУМКС: КСНУМКС

...
Опширније

Белучи Т. - Долгополов А. КСНУМКС, КСНУМКС шансе. фром Пиннацле АТП - СИНГЛЕ: Кицбихел (Аустрија) Цлаи - КСНУМКС / КСНУМКС-финалс КСНУМКС КСНУМКС: КСНУМКС


Белучи Т. - Долгополов А. КСНУМКС, КСНУМКС шансе. Пиннацле
ВТА - Сингле: Кицбихел (Аустрија) Глина - КСНУМКС / КСНУМКС-финалс
КСНУМКС КСНУМКС: КСНУМКС

...
Опширније