Премиер лига сезона 2018-2019 со Bet365

Премиер лига сезона 2018-2019 со Bet365

Фер е да се каже дека титулата на Манчестер Сити, кои освоија 100 поени и поставија рекорд во лига во сезоната 17 / 18, ги направи фаворити за заштита на титулата кај коефициент од 1,66 од bet365.

...
Прочитај повеќе

Неколку предвидувања и секојдневен предизвик од VNP пишување за 13.08.2018

Неколку предвидувања и секојдневен предизвик од VNP пишување за 13.08.2018

Денес типстъра е подготвен за целосен успех по 3 од 4 верни предвидувања во неделата / 12.08.2018 / Денес типстъра приготвил три проекции во категорија фудбалски прогнози и едно во категорија дневно предизвик.

...
Прочитај повеќе

3 Фудбални предвидувања од IGRA41836 за 13.08.2018

3 Фудбални предвидувања од IGRA41836 за 13.08.2018

3 Фудбалски прогнози од IGRA41836 за 13.08.2018, кој е подготвен за целосен успех, откако во неделата повторно беше блиску до целосен успех, но на крајот регистрира одвај 0 од 3 верни прогнози и не се претстави на ниво четврти ден по ред!

...
Прочитај повеќе

Лига на шампиони - Карабах, наместо Лудогорец, втор дел

Лига на шампиони - Карабах, наместо Лудогорец, втор дел

Лига на шампиони - Карабах, наместо Лудогорец, втор дел

Откако минатата година азербејџанскиот Карабак игра во групната фаза на Лигата на шампионите, а бугарскиот шампион не се квалификуваше, денес приказната е на пат да се повтори.

...
Прочитај повеќе

Што да очекуваме од вториот круг на Премиер Лигата?

Што да очекуваме од вториот круг на Премиер Лигата?

Омилените во Англија почнаа гласно, освојувајќи ги своите натпревари. Ливерпул, Челзи, Тотенхем и двете екипи од Манчестер поразени во првиот круг, кога Арсенал изгуби од првенството во Сити. Вториот круг нуди исклучително интересни состаноци.
Прочитај повеќе

Неколку предвидувања и секојдневен предизвик од VNP пишување за 12.08.2018

Неколку предвидувања и секојдневен предизвик од VNP пишување за 12.08.2018

Денес типстъра е подготвен за целосен успех по 2 од 4 верни предвидувања во саботата / 11.08.2018 / Денес типстъра приготвил три проекции во категорија фудбалски прогнози и едно во категорија дневно предизвик.

...
Прочитај повеќе

3 Фудбални предвидувања од IGRA41836 за 12.08.2018

3 Фудбални предвидувања од IGRA41836 за 12.08.2018

3 Фудбалски прогнози од IGRA41836 за 12.08.2018, кој е подготвен за целосен успех, откако во саботата беше блиску до целосен успех, хеј конечно регистрира одвај 1 од 3 верни прогнози и не се претстави на ниво трет ден по ред!

...
Прочитај повеќе

Неколку предвидувања и секојдневен предизвик од VNP пишување за 11.08.2018

Неколку предвидувања и секојдневен предизвик од VNP пишување за 11.08.2018

Денешниот титстер е подготвен за целосен успех по 3 од 4 Correct Forecasts во петокот / 10.08.2018 / Денес, потписникот подготви три предвидувања во категоријата предвидувања за фудбал и еден во категоријата Дневен предизвик.

...
Прочитај повеќе

3 Фудбални предвидувања од IGRA41836 за 11.08.2018

3 Фудбални предвидувања од IGRA41836 за 11.08.2018

3 Фудбалски прогнози од IGRA41836 за 11.08.2018, кој е подготвен за целосен успех, откако во петокот забележа едвај 1 од 3 верни прогнози и не се претстави на ниво!

...
Прочитај повеќе