Voorspellings vir Wimbledon - 4 Julie 2018, Laat Wedstryde

Voorspellings vir Wimbledon - 4 Julie 2018

Voorspellings vir Wimbledon - 4 Julie 2018, Laat Wedstryde

Адриян Манарино няма особени успехи на Уимбълдън на пръв поглед. Ако се загледаме обаче, загубите му през годините са от Джокович, Цонга, Монфис. Едни от най-силните тенисисти, в периода, когато са постигали най-големите си успехи. Французинът определено обича да играе на трева и негова победа днес е почти сигурна. Коефициентът към момента е 1,44 при Bet365.

Wimbledon tydens die Wêreldbeker-toernooi


Ако трябва да търся изненада днес, определено това е мача. Жил Мюлер през годините се е доказал като силен тенисист на трева. Просто тази настилка му допада. Достигането до четвъртфинал на Уимбълдън за него е страхотен успех. Дори и през този сезон, той загуби до момента от един от най-силните тенисисти – Чилич, както и в турнира през изминалата седмица в Ийстбърн. Колшрайбер от своя страна в последните 5 издания на турнира само веднъж успя да прескочи първата фаза. Днес той е на най-високото стъпало, но съперникът просто не е удобен. Победа за Мюлер при 2.50 kans verhouding van Bet365 ten tyde van die skryf van die artikel.

Wimbledon tydens die Wêreldbeker-toernooi

Wimbledon tydens die Wêreldbeker-toernooi


Кевин Андерсън не даде дори и една точка за пробив на съперника си, когато го победи с 3:0 сета през изминалата кампания на Уимбълдън. Днес южноафриканецът е на върха в своята кариера, намирайки се на 8 позиция в ATP ранклистата. Той играе страхотно, а и класата му ще бъде препядствие за Сепи. Победа, като ще добавя и хендикап от -1,5 сета за Андерсън, 1.60 kans verhouding van Bet365 ten tyde van die skryf van die artikel.

Wimbledon tydens die Wêreldbeker-toernooi


Teken in op ons poslys vir gratis wenke en ontledings

* dui vereis
/ (mm / dd)
1xBet - hoë kans, baie spelopsies