Решена ли е титлата в Англия, Испания, Германия и Франция?

Решена ли е титлата в Англия, Испания, Германия и Франция?

След преполовяването на първенствата на Стария континент, един въпрос мъчи запалянковците – решена ли е титлата в 4 от топ 5 страни?

Походът на Манчестър Сити в Англия

Гражданите постигнаха равенство у дома във втория кръг на Висшата лига срещу Евертън. Неслучайно тази среща е акцент в случая. 19 победи в 20 мача от началото на сезона и 61 отбелязани гола – средно по малко над 3 на мач. Сити изглежда страшно за своите съперници. Преките конкуренти бяха победени подобаващо. Ливърпул отнесоха 5 гола на Етихад, Тотнъм – 4, а Арсенал три. Челси и Ман Юнайтед бяха победени при гостуванията на отбора минимално. 20 изиграни мача и 15 точки разлика, а и не толкова трудна програма по празниците. Нюкасъл вече беше победен, следват Кристъл Палас и Уотфорд.

Високи коефициенти и множество възможности за игра от 1xBet.

Барселона и защитата

Прави впечатление, че Барселона не бележи чак толкова много попадения, колкото сме свикнали да наблюдаваме. 45 гола в 17 мача означават средно по-малко от 3. Защитата на отбора обаче може да се определи като желязна. Само 7 допуснати попадения в Ла Лига и само 1 от 6 мача в Шампионската лига! Въпреки това, Меси и Суарес отново са в топ 3 на голмайсторите до момента. 9 точки преднина и много трудно начало на сезона за мадридските Реал и Атлетико. Валенсия също надали ще успее да издържи на темпото на каталунците.

Титлата е в Париж

Още един отбор от топ първенствата отбелязва по над 3 гола на мач. ПСЖ е във върхова форма и също води с 9 точки на полусезона. Неймар и Кавани се надпреварват на всички фронтове. Бразилецът разгръща своя потенциал и показва завидна липса на егоизъм. 11 гола за него в Лига 1, към които той е добавил и цели 9 асистенции. Мбапе също е с 8 гола и 8 подавания, което показва, че в ПСЖ отборната игра е на изключително висока почит. Отборът вече гостува на следващите 3 тима в класирането, като записа 2 победи и 1 равенство в Марсилия. 10 от 10 победи у дома до момента за парижани.

Високи коефициенти и множество възможности за игра от 1xBet.

Парният локомотив Байерн

Байерн Мюнхен потегли бавно в Бундеслигата, но лека-полека набра скорост и вече гледа все по-уверено към поредната си титла. Баварците поведоха с 9 точки на своите преследвачи. Зад тях в подреждането е страшно – 10 отбора се събраха в рамките на 7 точки, като няма тим с по-малко от 2 допуснати загуби до момента. Интересните резултати ще следват още от първия кръг след нова година, когато Байерн гостува в Леверкузен, Лайпциг посреща Шалке, а Дортмунд и Волфсбург са готови за поредния спектакъл.

Интригата е в Италия

Интер поведе, после направи равенство с Юве и всичко изглеждаше гладко за отбора. 2 поредни загуби обаче се струпаха на главата на отбора. Наполи очевидно жертва Шампионската лига с една мисъл – да детронира Ювентус от върха и да завоюва много дълго чакана титла. Интер, Рома и Лацио допълват челната петица и се откъснаха от преследвачите. Серия А се очертава като първенството с най-голяма интрига и най-много претенденти в момента. Още този уикенд първите два тима гостуват на закъсалите Кротоне и Верона, които са в зоната за изпадане. Интер от своя страна посреща Лацио в директен спор за място в челната тройка.

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )

One Reply to “Решена ли е титлата в Англия, Испания, Германия и Франция?”

  1. Pingback: Leandro Farland

Вашият коментар