Как да копая биткойни и криптовалути?

Как да копая биткойни и криптовалути?

Как да копая биткойни и криптовалути?

Страхотната мания в последните седмици ни кара често да се замислим – Как да копая биткойни и криптовалути? Биткойн се превърна в нарицателно за печалба. Целият свят се обърна към инвестиции в тази валута. Но можем ли да копаем биткойни у дома?

Отговорът е – да. Не само биткойн, но и различни видове криптовалути като Биткойн Голд, Монеро, Етериум, Етериум Класик са налични в най-лесния за използване инструмент – MinerGate. Платформата е налична за Уиндоус, Мак, Убунту, Федора и Андроид. На практика можете да копаете биткойни и да печелите с всяко едно устройство. Домашен компютър, сървър, таблет, смартфон – всичко може да бъде от полза. Всеки момент ще имате реална статистика за заработеното до момента. Най-много могат да се възползват притежателите на геймърски компютри, които имат добра видеокарта. NVidia или Radeon с 8GB памет са идеални устройства за копаене на всички криптовалути.

А какво можем да спечелим? Нека хвърлим поглед върху една прогнозна статистика от популярния сайт walletinvestor.com:

Цената на Bitcoin Gold с ръст от 1000%

Прогнозните приходи в рамките на една година ще се увеличат с над 1000%!

Графика на цената на Bitcoi Gold

Това е само един пример за възможния профит, който ще натрупаме ако успеем да направим добра обстановка за копаене на криптовалути. Подобни са прогнозните приходи и за останалите видове – Ethereum, Bitcoin, Monero… Лесно можете да тествате услугата с регистрация в Minergate тук.

Minergate  е най-разпространената платформа за копаене на коини. Лесният потребителски интерфейс, съчетан с възможността за използване на скриптове, помага за работата ни както с процесора, така и с видеокартата. Регистрацията е изключително бърза и удобна и става за секунди. Можете да започнете копаенето още през сайта на Minergate, както и да свалите най-подходящия за Вас софтуер.

Да не се питаме повече Как да копая биткойни и криптовалути, да започнем с MinerGate сега!

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )

2 Replies to “Как да копая биткойни и криптовалути?

  1. Pingback: Lincoln Georgis

Вашият коментар