Ще има ли изненада от Иран срещу Португалия?

Ще има ли изненада от Иран срещу Португалия?

Ще има ли изненада от Иран срещу Португалия?

1:1, 0:0. 3:3. 0:0, 1:1, 2:0, 0:0. Това не са произволни числа или числата от следващия тираж на тотото. Това са резултатите, с които Португалия стана европейски шампион преди 2 години. Система, която очевидно работи и схема, по която европейска титла спечели и Гърция преди десетина години. Тази схема обаче работи в Европа. На световните първенства ставаме свидетели на изненади, надъхани отбори и куп интересни обрати.

Прогнозирай Иран – Португалия и спечели 5 евро

Португалия не впечатли и това сякаш не е мое лично мнение. Дори коментаторите на двубоя с Мароко не спряха да повтарят, че африканците са ги надиграли. Късметът все пак покри иберийците, а и те имат Кристияно. Звездата обаче трудно ще измъква горещите камъни всеки път, надали някой може да го направи. Днес мачът не е толкова лек, колкото изглежда, а Португалия трябва доста да се потруди в срещата.

Иран можеше спокойно да е с равни точки с днешния си съперник. Всъщност точно така и беше за минутка, когато цял един народ празнуваше изравнителното попадение на своите любимци, преди да дойде видеоповторението, отменящо гола. И въпреки това, Испания се напъна много, а едва победи в мача. Смея да твърдя, че поговорката „Един път стомна за вода, втори път стомна за вода, на третия път стомната се чупи…“ е напълно валидна и днес. И срещу Испания, и срещу Мароко, Португалия успя да се измъкне благодарение на своята звезда. ще може ли днес обаче Роналдо отново да е на над 100%?

Трудно е да си представим отпадане на Испания или Португалия в тази група. Както и по-рано написах обаче, Иран и Мароко далеч не са обречени. Днес ще бъде много трудно за иберийците срещу отбор, който завърши с 2 допуснати гола квалификационната си група. От 10 мача, Иран допусна попаденията едва в последния, когато вече се беше класирал отдавна със 7 точки преднина пред втория тим на Южна Корея.


Смела прогноза днес за равенство между Иран и Португалия и все пак мореплавателите ще продължат напред.

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )
1xBet - high odds, lots of game options