Франция – Австралия – ще надскочат ли кенгурутата петлите?

Франция - Австралия - ще надскочат ли кангурутата петлите?

Франция – Австралия – ще надскочат ли кенгурутата петлите?

Отборът на Франция изглежда като най-силния, който сме виждали. Гризман, Погба, Мбапе са само част от звездите на отбора. Самият факт, че Дидие Дешан може да си позволи да остави извън състава играчи като Рибери и Бензема говори достатъчно. Фаворитът в днешния двубой е сред главните претенденти дори за трофея в Русия.

Игра с прогнози за Световното в Русия 2018

Отборът обаче не се представи изключително в своята група в квалификациите. Петлите бяха в доста равностоен поток с Швеция, Холандия, България. Странно или не, но не кой да е, а скромния тим на Люксембург създаде сензацията, завършвайки 0:0 на стадиона в Тулуза. Това доближи Швеция само на точка зад французите и последните 2 кръга отборът трябваше да спечели задължително своите мачове. Класата на Франция се оказа достатъчна за достигане на първата позиция в групата. Факт е обаче, че дори наличието на толкова много звезди не помага на отбора в нападение. Те завършиха с едва 18 отбелязани гола квалификационния цикъл, като от победителите във всички групи в Европа, единствано Исландия (!) отбеляза по-малко – 16.

Австралия премина през сито в ситото, за да достигне за трети пореден път до участие на Мондиал. Отборът остана трети в групата си в зона Азия само заради по-лоша голова разлика от Саудитска Арабия и само на точка зад победителя – Япония. Силното представяне на тима му заслужи участие в баражи първо срещу скромния отбор на Сирия. Изненадата беше на път да се случи, като сирийците не се дадоха без бой. Австралия трябваше да трепери до последната минута на продълженията, но се класира за следващата фаза.


Там препядствието беше доста по-класно, но кенгурутата успяха да се справят и с него – бойкия тим на Хондурас. Това, което прави впечатление у Австралия е бойкостта и непримиримостта, с която разполага отбора. Няма как да не се върнем година назад, когато в Купата на Конфедерациите, отборът се държа като равен с равен с Германия, губейки трудно с 2:3. Последваха равенства с Камерун и Чили и напускане на турнира с гордо вдигната глава.

Четвърта награда в играта ни с прогнози за Световното

Днес Франция е безспорен фаворит и победа на старта с няколко гола разлика няма да са изненада. Предвид трудността на отбора да бележи голове обаче, както и силния отборен дух на Австралия, смятам че успехът няма да е лесен. Ще заложа на резултат 2:1 за Франция, като при всяко положение виждам над 2,5 гола в мача.

Снимка: Източник

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )
1xBet - high odds, lots of game options

One Reply to “Франция – Австралия – ще надскочат ли кенгурутата петлите?”

Comments are closed.