Топ прогнози за 16 януари

Топ прогнози за 16 януари

Очертава се скучен четвъртък, изпълнен с трънливи и неподходящи за залог мачове. Напук на слабия тираж, длъжни сме да опитаме с няколко експресни и по-вероятни прогнози.

Естествено, на фона на останалите съперничества, Парма и Рома се явява най-вълнуващото футболно събитие. Двата тима се срещнаха веднъж на “Енио Тардини” през кампанията, а двубоят завърши с успех в полза на “кръстоносците”.

Програмата ни предлага още няколко турнирни битки. По – Бордо е мач за Купата на Франция, в който фаворитът е повече от очевиден.

И за да завършим подобаващо, дано и печелившо, откриването на тази рубрика, ще добавя права колонка, в която има известен резон. Бих се доверил на комбинация измежду Видад Казабланка – ХУСА Агадир 1 за @1.30, Трабзонспор да отбележи над 1.5 гола срещу Денизлиспор за @1.65 и над 2.5 гола в двубоя между Ал Хилал и Ал Итифак за Купата на Шампионите в Саудитска Арабия. Общият коефициент на селекцията варира около @3.10 в онлайн букмейкърите, което ми се струва удачно за залог с по-висока сума.

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )

One Reply to “Топ прогнози за 16 януари”

  1. Pingback: MKsOrb.Com

Вашият коментар