Сигурни залози

Нека разгледаме възможността за инвестиция в спортни събития. Всеки от нас се надява да натрупа профит при играта си, но защо да не се възползваме от възможността за сигурна печалба? Вече има такъв вариант – така наречените „сигурни залози„. Това представлява сравнение на коефициентите при различни букмейкъри, при което при дадена сума се получава сигурна печалба, гарантирано до 10%. В тези залози няма нищо нередно – те се получават от разликата в коефициентите на различните букита. Един прост пример:

Тенис мач между Джокович и Федерер. Даден букмейкър предлага коефициент от 2,10 за победа на Джокович. В същия момент обаче, друг букмейкър предлага коефициент 2,11 за победа на Федерер. Ние откриваме тези два залога, като при поставяне на 100 лв. за всеки от тях, Вие ще сте заложили 200 лв., но гарантирано ще получите обратно или 210 или 211 лв., в зависимост от крайния резултат.

Печалбата от минимум 10 лв. е гарантирана и можете спокойно да стоите на дивана вкъщи и да се наслаждавате на уменията на двамата тенисисти. Нека заедно да преобърнем залагането в инвестиция. Успех!

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )

One Reply to “Сигурни залози”

  1. Pingback: Reba Fleurantin

Вашият коментар