Сборная срещу фараоните и Салах

Сборная срещу фараоните и Салах

Сборная срещу фараоните и Салах

Може би най-слабата група в първенството е на път да излъчи своите победители още след първите 2 мача. Надали някой се съмнява сериозно в успеха на Уругвай срещу Саудитска Арабия утре. Днешната среща обаче буди интерес с един основен въпрос – ще се възстанови ли и ще играе ли на 100% Мохамед Салах днес?

Прогнозирай Русия – Египет и спечели 5 евро

Отговорът е да, според много водещи агенции. Салах е безспорно един от най-добрите футболисти в света в момента. Голмайсторът спомогна изключително много за възхода на Ливърпул през сезона. Той успя да стане голмайстор във Висшата лига, в световните квалификации в зона Африка, а и спечели приза за играч на сезона в Англия. Вече бяхме свидетели на мигове на гениалност от звездите на отборите – Кристиян Ериксен, Кристияно Роналдо, които поведоха своите тимове на гърба си. Точно това е Салах за Египет – месия, на който разчита цял един народ.

Симпатиите към руснаците не стихват. Домакините направиха един добър резултат, позволяващ им да погледнат по-смело към следващата фаза на турнира. Аз обаче гледах мача и смея да твърдя, че резултата не е реален. Не, че Русия не си заслужи победата. Просто Саудитска Арабия беше изключително слаб отбор. И докато тогава Сборная имаше късмет да играе срещу толкова неориентиран съперник, днес насреща има доста по-балансиран тим. Египтяните успяха да застрашат и да се противопоставят на двукратния световен шампион Уругвай. Двама от най-добрите нападатели в света в момента – Кавани и Суарес не успяха да се справят със защитата на отбора. Надали можем да правим сравнение с Черишев или Дзагоев.


Мачът е изключително труден за прогнозиране. Домакините са окрилени от победата и дори и точка ще им гарантира излизане от групата на теория. Руснаците обаче имат едва 5 победи от Европейското първенство преди 2 години насам. Тогава те също тръгнаха силно с равенство срещу Англия, но в последствие завършиха като последен отбор в групата с 2 загуби. Подобна беше и ситуацията на Купата на Конфедерациите преди година, когато Сборная победи Нова Зеландия, за да отстъпи в следващите си 2 мача и да отпадне рано от турнира.

Изключително труден мач, но аз ще заложа на победа на домакина Русия.

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )

68 Replies to “Сборная срещу фараоните и Салах

 1. Pingback: ranking
 2. Pingback: free treatment
 3. Pingback: Career Fairs
 4. Pingback: Rota evaporators
 5. Pingback: faculty of dental
 6. Pingback: Bachelor's Degree
 7. Pingback: economics degree
 8. Pingback: Academic research
 9. Pingback: Mr. Essam Shiha
 10. Pingback: Oral Health
 11. Pingback: Pharmacy's Diploma
 12. Pingback: library services
 13. Pingback: Chirurgie Tunisie
 14. Pingback: Arie Baisch

Вашият коментар