И първият финалист на Световното по футбол е…

И първият финалист на Световното по футбол е...

И първият финалист на Световното по футбол е…

Един месец пълен с емоции и изненадващи обрати е на път да измине. Световното първенство по футбол очаква своя нов шампион. Само 4 отбора достигнаха до полуфиналите на турнира. Именно те трябва да определят новия крал на света.

Ще има ли шах-мат за Петли, Лъвове и Дяволи?

Шахматистите, както са известни хърватите заради дизайна на фланелките си, сякаш имаха най-тежката програма до момента. Победата над двукратния световен шампион Аржентина, както и над домакина на Световното – Русия, говорят за силната психика на отбора. Две победи в елиминациите след изпълнението на дузпи също са сериозен успех.

Петлите от Франция минаха на ходом през груповата фаза, след което разнищиха една слаба Аржентина и обезверен Уругвай. Въпреки това, те все още не са срещали най-силните тимове на първенството. Финалната четворка ще бъде истинско изпитание за французите, да видим.

Англия не беше поставяне сред най-големите фаворити на Световното. Анализаторите говореха за Германия, Бразилия, Испания, но момчетата на Саутгейт успяха да покажат изключителен колектив. До момента отборът сякаш играеше за дузпи, а Хари Кейн показа, че това не е проблем за него.


Червените дяволи от Белгия впечатлиха. Това е най-слабото, което може да се каже за играта им. Сила, мощ и изключителен талант. Дори резервните футболисти в състава се показаха като достойни заместници в нужния момент. Момчетата сякаш си вярват дори на моменти повече от нужното. Убедени в победите си, те проспаха първото полувреме на мача срещу Панама, както и около 60 минути от осминафинала срещу Япония. До момента това не се оказа фатално, но да видим дали на третия път стомната няма да се счупи.

След отпадането на изявените фаворити, всеки може да победи всеки. Очакваме с интерес оставащите 4 мача и се надяваме на много голове и положителни емоции. Първият финалист ще стане ясен във вторник вечер, а тимовете на Франция и Белгия са готови за шоу.

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )
1xBet - high odds, lots of game options