Прогнозирай Испания – Мароко и спечели 5 евро

Прогнозирай Испания - Мароко и спечели 5 евро

Прогнозирай Испания – Мароко и спечели 5 евро

Прогнозирай резултата от срещата между Испания и Мароко и спечели бонус от Betwinner. Сподели публикацията във Фейсбук страницата ни, напиши като коментар предположението си и спечели. Първите трима, познали точния резултат в мача, ще получат бонус – 5 евро в сметката си в Betwinner! Играта ще се проведе за всички мачове от Световното първенство по футбол в Русия, така че следете страницата ни.

Прогнозирай резултата от срещата между Иран и Португалия и спечели бонус от Betwinner. Сподели публикацията във Фейсбук страницата ни, напиши като коментар предположението си и спечели. Първите трима, познали точния резултат в мача, ще получат бонус – 5 евро в сметката си в Betwinner! Играта ще се проведе за всички мачове от Световното първенство по футбол в Русия, така че следете страницата ни.  Прогнозирай Иран - Португалия и спечели 5 евро  Продължаваме напред, след като вече 32 участника спечелиха над 160 евро в бонуси. Успех днес! Следете успешните прогнози на типстър Beavis тук.  Участвайте и в играта ни с прогнози за срещите от Мондиала, за да спечелите уикенд за двама, футболна топка и други награди. Успех!

Продължаваме напред, след като вече 32 участника спечелиха над 160 евро в бонуси. Успех днес!

Следете успешните прогнози на типстър Beavis тук.

Участвайте и в играта ни с прогнози за срещите от Мондиала, за да спечелите уикенд за двама, футболна топка и други награди. Успех!

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )
1xBet - high odds, lots of game options

2 Replies to “Прогнозирай Испания – Мароко и спечели 5 евро

Comments are closed.