Прогноза за Марин Чилич – Стийв Джонсън, 12.10.2017

Прогноза за Марин Чилич - Стийв Джонсън, 12.10.2017

Прогноза за Марин Чилич – Стийв Джонсън, 12.10.2017

Тенис прогнозите ни днес стартират с прогноза за Марин Чилич – Стийв Джонсън. Срещата е от осминафиналите на Мастърса в Шанхай. Двамата тенисисти имат изиграни 3 двубоя помежду си до момента. Трите победи са неизменно на страната на Чилич. Той обаче показа слабост в полуфинала преди няколко дни срещу Манарино. Броят на непредизвиканите грешки тогава беше неочакван. Няма как да няма и натрупана умора у хърватина. Полуфинал в Токио, след което пътуване до Шанхай. Самата атмосфера е различна.

Чилич имаше трудности в първата среща от турнира срещу британеца Кайл Едмънд. Класата му беше достатъчна за победата. В най-важните моменти той успя да натисне и да вземе преднина в срещата. Пестеливата игра на Чилич обаче няма да бъде изненада и днес. Надали той ще се хвърли да пробива всеки сервиз гейм на Джонсън. По един пробив във всеки сет ще бъде достатъчен за победата.

Към това ще прибавя и добрата форма на Стийв Джонсън. Победите над Доминик Тийм и намиращия се в добра форма Долгополов бяха подкрепени от убийствено 6:2 6:1 вчера срещу Ди Ву. Да играеш срещу домакински състезател винаги е трудно. Джонсън обаче не допусна дори и точка за пробив срещу съперника си. Класата на двамата беше много различна, но силната победа ще повлияе на самочувствието на американеца.

 

Чилич М.
ATP: 5.
Чилич М. Джонсън С.
12.10.2017 10:00
Прогноза: 2 с Хендикап + 4,5 гейма, 1,59 коефициент от 1xBet
 Джонсън С.
ATP: 45.

 

Снимка: ATP World Tour

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )
1xBet - high odds, lots of game options

One Reply to “Прогноза за Марин Чилич – Стийв Джонсън, 12.10.2017”

Comments are closed.