Прогноза за Астана – Славия Прага, Лига Европа

Прогноза за Астана - Славия Прага, Лига Европа

Прогноза за Астана – Славия Прага, Лига Европа

Моята Прогноза за Астана – Славия Прага започва с това, че Станимир Стоилов преобрази домакините. Астана стана за пръв път шампион, влезе в Европейските клубни турнири, влезе в групите. Отборът участва едва от 5 сезона в Европа, но вече има изиграни близо 40 мача! Славия от своя страна е изключително боен и стабилен отбор през последната година. Отборът стана шампион на Чехия. В квалификациите за Шампионската лига обаче представянето беше двузначно. Победа срещу силния тим на БАТЕ, но загуба на последното стъпало от Апоел.

Гостуването в Казахстан няма да бъде приятна задача за нито един отбор. Астана показа, че е изключително стабилен домакин през последните години. Дори и загубата от Селтик като гост с 0:5 не попречи на отбора да се вдигне и да победи в реванша с 4:3! Ей така, за самочувствие. Тимът не изглеждаше и толкова зле срещу големия фаворит в групата – Виляреал. 6 срещу 5 удара във вратата доведоха до загуба с 1:3. Отборът обаче се бори и имаше късмет почти до края на мача. 2 минути между 75-77 бяха достатъчни за жълтата подводница да отбележи 2 попадения.

Домакинството днес обаче на Астана Арена в Астана ще бъде различно. Победата е задължителна, а отборът гост не е някакво европейско страшилище. Всъщност Славия Прага нямат победа през този сезон като гост до момента.

Астана е много близо до поредна титла в Казахстан. 2 точки зад лидера, но с цели 3 мача по-малко за отбора. Умората може да си каже думата днес, но ритъмът на игра и домакинския фактор ще бъдат достатъчни за победа.

Прогнозата днес ще бъде за победа на Астана при 2,34 коефициент от 1xBet. По-сигурен залог е за двоен шанс 1X в мача при 1,35 коефициент от Unibet. Ще добавя и един рисков залог, предвид резултатите на Астана. Отборът успява да се амбицира за победа у дома до последно. Победа с 1:0 или 2:1 е твърде вероятна днес.

Снимка: Източник

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )
1xBet - high odds, lots of game options