Прогноза за Жил Симон – Ришар Гаске, 12.10.2017

Прогноза за Жил Симон - Ришар Гаске, 12.10.2017

Прогноза за Жил Симон – Ришар Гаске, 12.10.2017

Жил Симон – Ришар Гаске е среща от Осминафиналите на силния Мастърс в Шанхай. Ще започна анализа на днешната тенис прогноза с предходните срещи между двамата тенисисти. От 7 срещи до момента, всички са завършвали с победа на Гаске! Той е загубил едва два сета от днешния си съперник. Всички тези мачове обаче са изиграни в миналото. Последната среща между двамата е през 2014 година на твърдите кортове в Австралия.

Ришар Гаске имаше трудно начало на сезона. След това обаче той навлезе в доста постоянна и стабилна форма. Достигането обаче до турнир от Чалънджър сериите говори за липсата на увереност в силите на играча. Трудните победи от старта на турнира в Шанхай са подкрепени от цялостната статистика за Гаске. Той побеждава в мачовете си трудно и много често изиграва по 3 сета.

Жил Симон със сигурност иска да се събуди от кошмара на представянето си през сезона. 15 победи и 22 загуби през годината до момента не са статистика, подходяща за класен играч като французина. Спадът във формата доведе до изпадане от топ 50 на ATP ранклистата. В момента той е 47 в касацията. Победата над Давид Гофен вчера със сигурност му е вдъхнала самочувствие. Днес той трябва да изиграе един много силен мач, за да промени посоката на падане.

 

Симон Ж.
ATP: 47.
Симон Ж. Гаске Р.
12.10.2017 11:30
 Тенис прогноза: над 2,5 сета в мача, 2,38 коефициент от Unibet
 Гаске Р.
ATP: 31.

 

Снимка: ATP World Tour

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )
1xBet - high odds, lots of game options