Не залагай – инвестирай!

Сигурните залози могат да превърнат ежедневния тормоз от загубените мачове в приятна игра. Вече има и такава възможност – разликата в коефициентите при различните букмейкъри може да донесе страхотна печалба без риск!

Условията за сигурни залози с печалба до 10% от мач:

Регистрирате се при нашият партньор тук – http://bit.ly/2uA8K7Z. Има опция за безплатно тестване на услугата, но процента възвръщаемост е много нисък – между 0,1-1% лихва на мач. Също така при безплатната услуга се получава забавяне до 20 минути при обновяването на информацията, като по този начин може да се пропуснат някои важни и интересни срещи. При желание можем да Ви разясним и по-подробно относно платените абонаменти.

След като сте се регистрирали, влизате в сайта – http://bit.ly/2uA8K7Z и започвате да преглеждате срещите в меню „Sure Bets“. Там ще са срещите, за които има вариант за сигурна печалба. Отляво до всеки мач има калкулатор, който можете да използвате, за да определите какъв залог е подходящ и каква печалба може да се очаква.

При безплатните абонати, наличните букмейкъри са 39, при платените – над 140. Трябва да имате регистрация в поне 2 от тях, за да се възползвате по-пълноценно от услугата. Ето линкове за 4 от тях:
Bet365, регистрирайте се сега – http://bit.ly/2k1oaIB
1xBet, регистрирайте се сега – http://bit.ly/2pbpWdY
Pinnacle Sports Регистрирай се сега тук – http://bit.ly/2sarDNd
BWin Регистрирайте се сега – http://bit.ly/2moltFg

В сайта http://bit.ly/2moltFg има различни филтри, които могат да се използват – може да залагате само на футбол, да използвате само букмейкъри, в които сте регистрирани и т.н.

Лихвата при платените абонаменти достига до 10% от мач.

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )
1xBet - high odds, lots of game options