Награда за най-много познати точни резултати

Награда за най-много познати точни резултати

Световното първенство по футбол в Русия предложи своите драми и емоции в своите 64 мача. Франция успя да завоюва своята втора титла в историята. Фаворитите изненадаха повечето от участниците в нашата игра с прогнози.

Спечели купа с прогнозите си за Световното в Русия

Време е да излъчим и първия шампион, а именно – участника, познал най-много точни резултати в шампионата. Победителят ще спечели купа. В руслото на Мондиала, имаме драматична развръзка и в тази игра. От изиграните 64 мача в Русия по цели 10 точни резултата познаха asenlv, Изи, banan_kasmet и Tsitalia. По вторият показател – позната разлика в срещите, asenlv и Изи също са с по 8 верни прогнози, докато banan_kasmet с 3 и Tsitalia със 7 отпадат от класирането.

Спечели купа с прогнозите си за Световното в Русия

Интересната развръзка е още по-сериозна. И двамата участника на върха са с по 17 познати победителя в мачовете! Останалите им 29 прогнози също са равни и така трябва да опрем до последния критерии за определяне на победителя.

И така, победител в играта за най-много познати точни резултати от Световното в Русия е asenlv! Той е изпратил първите си прогнози на 7 юни 2018 г. в 17:39 ч., докато Изи се включи на 12 юни 2018 г. в 17:12ч. Честито на победителя!

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )

Вашият коментар