Монфис Г. – Баутиста-Агут Р., ATP – СИНГЪЛ: Монреал (Канада)

Гаел Монфис - Роберто Баутиста-Агут

Гаел Монфис

Двама тенисисти в много добра форма ще премерят сили днес в Монреал. Монфис има леко предимство в срещата, предвид предишните мачове между двамата – той води с 3:0 победи, като не е дал дори и сет до момента на Баутиста-Агут. Победите над силно играещия на американска земя Джонсън, както и вчера успеха над Нишикори показват, че Монфис е в настроение и в момента може да спечели срещу всеки. Особено след успех над играч от топ 10 на АТП, самочувствието му определено ще бъде на ниво. Той определено ще се опита да затвори мача в два сета, тъй като вчера прекара близо 3 часа на корта и всяко забавяне би се отразило на физическата му активност.

Баутиста-Агут

Баутиста-Агут е отново много близо до позиция в топ 10 на световния тенис. Победа днес би била чудесно продължение на турнира за него, имайки предвид експресната победа над високо летящия Раян Харисън вчера. Определено силна форма, която той успява да поддържа в последните сезони. Предимството на Монфис е типа настилка – Баутиста-Агут има успехи на твърд корт, но е с една идея по-слаб от съперника си именно тук. От французина може да се очаква всичко, а срещата предвещава да бъде непредвидима и с множество обрати и интересни обрати. Очакванията ни за победа на Монфис днес са подкрепени от вчерашната ни прогноза за силна негова игра срещу Нишикори, където както и очаквахме се изигра дълъг мач с 3 сета. Крайният успех още повече накланя везните към нашия фаворит днес.

Прогнозата днес

Коефициентите за победа на всеки от играчите са изключително изравнени днес, като 1xBet се представят отново на ниво и ни предлагат 1,95 за успех на Монфис. Залогът си заслужава да се опита, като го оценяваме на вероятност около 4/5 единици. Успех!

Монфис Г. – Баутиста-Агут Р. 1, 1,95 коеф. от 1xBet
ATP – СИНГЪЛ: Монреал (Канада), твърд – Осминафинал
10.08.2017 19:30

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )
1xBet - high odds, lots of game options