Кристиано Роналдо – 5 Златни топки, 5 трофея в Шампионската лига, 5 национални титли и играл в 5 отбора. Роден на 5 февруари 1985 г.

Кристиано Роналдо - 5 Златни топки, 5 трофея в Шампионската лига, 5 национални титли и играл в 5 отбора. Роден на 5 февруари 1985 г.

Кристиано Роналдо – 5 Златни топки, 5 трофея в Шампионската лига, 5 национални титли и играл в 5 отбора. Роден на 5 февруари 1985 г.

 

Кристиано Роналдо е голямото име на новините днес. Дори ако всеки футболен фен следи Световното първенство в Русия, трансферът на Роналдо от Реал Мадрид в Ювентус преобърна  Интернет с главата надолу.

Но какво спечели той досега? На клубно ниво, CR7 има 25 големи трофеи, спечелени в Англия и Испания. Това включва 5 трофея от Шампионската лига, 4 от които спечелени с Реал Мадрид. Титли, национални купи и десетки лични отличия за най-добрия португалски голмайстор за всички времена.

9 пъти Кристиано бе избран за най-добър играч в Португалия. Той е единственият играч в историята, който е вкарал 60 или повече гола в 4 последователни календарни години. Роналдо е на път да оглави една невероятна ранглиста. Той се нуждае от още 130 гола в кариерата си и ще стане играчът в историята, който е отбелязал най-много голове. Сега Кристиано е на 6-то място в тази класация с 676 вкарани гола. Лидерът Йозеф Бикан има 805 гола, отбелязани между 1931-1955 година. Със сделката с Ювентус и 4-годишния договор Роналдо трябва да вкарва по 33 гола на сезон, за да постигне този успех. Нещо напълно постижимо за него.


Роден на 5 февруари 1985 г., Кристиано е 1,85 м. висок. Ювентус е петият професионален клуб в невероятната му кариера след Спортинг, Ман Юнайтед, Реал Мадрид и, разбира се, националния отбор на Португалия.


CR7 работи за седмиците

Роналдо получи фланелката с номер 7 в Юве, любимото му число, така че какво можем да очакваме отсега нататък? Той се нуждае от още 2 титли в Шампионската лига, за да стигне до числото 7 отново. Той също така се нуждае от 2 титли от серия А и от 2 Златни топки. Всъщност от началото на кариерата си през 2002 г., Роналдо е вкарал голове за 6 различни отбора. Португалия U21, Португалия U23, Португалия, Спортинг, Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид. Само въпрос на време за него е да отбележи за 7-ия си отбор – Ювентус.

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )
1xBet - high odds, lots of game options

One Reply to “Кристиано Роналдо – 5 Златни топки, 5 трофея в Шампионската лига, 5 национални титли и играл в 5 отбора. Роден на 5 февруари 1985 г.”

Comments are closed.