Игра с прогнози за Световното в Русия 2018

Игра с прогнози за СП в Русия 2018

Игра с прогнози за Световното първенство по футбол в Русия 2018

Важно допълнение: За играта ни за Световното в елиминационната фаза ще важат прогнози само за редовните 90 минути на срещите.

Прогнозирай и спечели! Страхотни награди в нашата игра с прогнози за Световното в Русия.

Изтегли програмата за първенството от тук или от който и да е друг източник, изпращай ни своите прогнози и печели точки. Участникът, събрал най-много точки на края на шампионата, ще спечели уикенд за двама в комплекс Горочевци! Втората ни награда е футболна топка, реплика на оригиналната топка на Световното първенство! Шампионът с най-много познати точни резултати пък ще получи купа. Четвъртата ни награда ще бъде за участникът, събрал най-много точки в мачовете от последния трети кръг на груповата фаза. Участват само прогнози за срещите от последните мачове в групите. Наградата е 3D тениска на отбор по избор! Очакват те още много награди – футболни екипи и артикули. Как да се включиш?

Класиране в играта за Световното в Русия

Комплекс Горочевци

Изпрати ни на e-mail на worldcup@tipstersinvest.com или със съобщение във фейсбук страницата ни Tipstersinvest прогнози за точния резултат на всяка среща, както и псевдоним, с който искаш да участваш в играта. За познат точен резултат се печелят 5 точки, за позната разлика 3 точки и за познат победител – 1 точка. Допълнително печелиш 0.5 точки за всяка въведена прогноза. Предположенията се изпращат до 1 час преди началото на първата среща за деня. Можеш да изпратиш всички прогнози за първата фаза на турнира и заедно. След като получим дадена прогноза, тя не може да бъде променяна! Участниците могат да играят и с псевдоним.

Спечели купа с прогнозите си за Световното в Русия

Допълнителни точки се дават за прогнозиране преди началото на шампионата. Познат голмайстор – 20 точки, познат шампион – 20 точки, познати финалисти – 15 точки на отбор, познат полуфиналист – по 10 точки на отбор. Можеш да се включиш и след началото на шампионата, но след всяка фаза допълнителните точки се делят на 2. Например – за прогнозиран и познат шампион преди старта на Мондиала – 20 т., ако прогнозата е дадена по време на груповата фаза – 10 т., по време на осминафиналите – 5 т. и т.н. Прогнозите се дават еднократно и не могат да се променят в течение на първенството.

Крайното класиране ще бъде обявено в сряда, 18 юли 2018 година. Право на участие имат лица над 18 години! Участниците се съгласяват, че предоставените от тях данни, както и резултати и прогнози ще бъдат общодостъпни и ще бъдат използвани за целите на играта.

В помощ на прогнозиращите, можете да изтеглите статистика за отборите при участието им на предходните Световни първенства от тук. Успех!

Общи условия на играта