Ериксен иска да напусне Тотнъм

Ериксен иска да напусне Тотнъм

Ериксен иска да напусне Тотнъм

Ериксен потвърди, че иска да напусне Тотнъм.

Обикновено играчите с неговото качество не ги допускат да достигнат до последните девет месеца от договорите си.

Датчанинът обаче се озова в точно такава ситуация със сделката си с Тотнъм, която трябва да изтече в края на този сезон.

Клубът и играчът обикновено намират решение на този тип сценарии 12 месеца преди края на договора, както Челси и Реал Мадрид и Еден Азар направиха това лято, но Ериксен премина тази граница.

Тотнъм също се е опитал да намери решение. Те направиха три нови оферти за договор, а Ериксен отхвърли всяка една от тях.

Четете още: Защо Манчестър Юнайтед се нуждае от спортен директор?

Той знае какво иска да направи и това е да напусне Тотнъм.

Шпорите опитаха всичко възможно да задържат Ериксен това лято, но не успяха. Даниел Леви дори се опита да продаде халфа през последните дни на трансферния прозорец, след като разбра, че датчанинът няма да преподпише.

Реал Мадрид тогава не се интересуваха от него, те изпълняваха заповедите на Зинедин Зидан да се опитат да подпишат с Пол Погба.

След като странсферният прозорец се затвори, Леви опита за последен път да подпише с Ериксен, но играчът не се предаде. Независимо дали през януари или следващото лято, той ще получи това, което иска – да напусне Тотнъм.

Четете още: Маурисио Почетино заяви твърдо, че има подкрепата на председателя на Тотнъм Даниел Леви, въпреки лошия старт

Тъй като желанието на Ериксен е да напусне Тотнъм, Леви уведоми неговия агент, че Шпорите ще се стремят да продадат клиента му през януари, за да получат някакво обезщетение за него.

Лондонският клуб търси цена от 20 до 25 милиона евро, вместо да пусне Ериксен през лятото безплатно.

Реал Мадрид получи предложението на Тотнъм и обмисля да направи ход. Те знаят, че Ериксен иска да играе за тях и че подписването на играч като него на толкова ниска цена е възможност, която не можеш да пренебрегнеш.

Както MARCA съобщи по-рано тази седмица, шефовете на Реал Мадрид не искат повторение на ситуацията с Кепа Арризабалага и те ще се опитат да постигнат споразумение за подписа на Ериксен.

ИЗТОЧНИК

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )

One Reply to “Ериксен иска да напусне Тотнъм”

Вашият коментар