Една прогноза от типстър Jack за 16.11.2017г. с коефициент 1.60

Една прогноза от типстър Jack за 16.11.2017г. с коефициент 1.60
Типстъра е с висок процент на успеваемост в своите дневни предизвикателства, като днес е решил да даде и 1 прогноза с по-висок коефициент. Прогнозата е съобразена с всички статистически данни събрани за срещата!

Дефенсор Спортинг – Ливърпул Монтевидео – 1 , 1.60 коефициент

Успех на всички ! Следете публикациите всеки ден , като това би ви доближило до възможността да спечелите с начален капитал 10 лева – 1000 лева!!! Прогнозата е подходяща и за залагане с твърда голяма сума всеки ден, като на края на месеца бихте могли да отчетете значителен ръст на вашата банка. /Примерен залог от 100 лева на всяка прогноза от предизвикателството/.

Дневно предизвикателство Jack

Правилото е едно – спечеленото от предния ден да бъде заложено на сигурен залог на следващия ден. Kоефициента може да варира от 1.20 до 2! Всеки може да започне със сума която желае, да спира в момент, който реши. Началния залог може да бъде по желание на самия играч ! Надяваме се да поставяте по 1 лайк на публикацията за да сме сигурни, че имате интерес към статията. Всяко споделяне, ще ни кара да работим все по-усърдно !
Използвайте момента в който услугата е изцяло безплатна ! Скоро може да получавате прогнозата на SMS или по Email !

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )
1xBet - high odds, lots of game options