Дневно предизвикателство Beavis за 12.10.2017

Дневно предизвикателство Beavis за 12.10.2017

Дневно предизвикателство Beavis за 12.10.2017

Дневно предизвикателство Beavis за 12.10.2017 е за срещата от Мастърс турнира по тенис в Шанхай между Виктор Троицки и Джон Иснър.

Сърбинът Троицки е в ужасяваща форма през този сезон. Един добър играч, който може да направи изненада във всеки мач. През изминалата година именно на този турнир той успя да отстрани Рафаел Надал във втория кръг. След такава гръмка победа обаче, Троицки обичайно прави слаб мач. В третия кръг преди година той загуби сервиз геймовете си цели 4 пъти от Роберто Баутиста-Агут. По този начин отпадането му на осминафинал заличи добрия спомен от победата над Рафа.

През 2017 Троицки няма достигнат четвърти кръг в нито един турнир. Загубите за тенисиста са повече от победите. Гръмките победи над Шаповалов и Тийм в първите два кръга са предела на силите на сърбина. Той вече има загуба от Джон Иснър през тази година. Двамата се срещнаха на Мастърса в Синсинати, където един единствен пробив реши победителя в мача.

Джон Иснър е шампион в Шанхай през 2016. Разбира се става въпрос за турнира на двойки, където заедно с Джак Сок завоюваха титлата. Американецът отпадна още в първия кръг при сингълите, но загубата беше от Алекс Зверев.

Интересен факт е, че двамата тенисисти са участвали в турнира многократно, но до момента нито един не е успял да прескочи осминафинала. Иснър обаче е в далеч по-добра форма от Троицки през сезона.

 

Троицки В.

ATP: 54.
Троицки В. Иснър Дж.
12.10.2017 12:30
 Тенис Прогноза: Победа за Джон Иснър при 1,50 коефициент от 1xBet
 Иснър Дж.
ATP: 16.

 

Снимка: ATP World Tour

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )
1xBet - high odds, lots of game options

One Reply to “Дневно предизвикателство Beavis за 12.10.2017”

Comments are closed.