Дневно предизвикателство от Beavis за 1.10.2017 г.

Дневно предизвикателство от Beavis за 1.10.2017 г.

Дневно предизвикателство от Beavis за 1.10.2017 г.

Днешното Дневно предизвикателство от Beavis за 1.10.2017 г. е за мача от италианската Серия А между отборите на Беневенто и Интер.

Дневното предизвикателство е среща, която е с нисък коефициент, но много висок процент успеваемост. До момента типстър Beavis е с над 90% успех в прогнозите си. Мачът може да се играе или като сингъл с по-висок залог, или в залагане тип пирамида. В първия ден се стартира с някаква сума, като се поставя цел за крайна печалба. При успех, на следващия ден цялата печалба от дневното предизвикателство се залага на новия мач. Например – стартирате със залог от 10 лв. и целта е след няколко поредни успеха да натрупате 100 лв. в сметката си. Печелите първата среща с коефициент 1,40. На втория ден от Дневно предизвикателство залагате 14 лв. и т.н. Оптимистичния вариант е още по-интересен. Стартирате с 2 лв. залог и при обределен брой познати срещи, крайната печалба е 1000 лв. Успех!

Домакините усетиха силата на Серия А още от първата си среща. 6 загуби и само 1 отбелязан гол от новаците в първенството до момента. Всички фаворити спечелиха убедително срещу отбора. Наполи вкара 6, а Рома – 4 безответни гола.

От другата страна на полето днес ще застане тима на Интер. Синьо-черните са отборът с най-добра защита след първите 6 кръга, допускайки едва 2 попадения. 1 равенство и 5 победи за тима от Милано до момента. Трудно е да се вярва, че точно Беневенто ще разпечата тази сериозна отбрана.

Прогнозата днес е за победа на Интер при 1,25 коефициент от Bet365.

Снимка: YouTube

 

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )
1xBet - high odds, lots of game options