Безплатни прогнози за 24 август 2017

Безплатни прогнози

Безплатни прогнози

Безплатни прогнози за 24 август 2017 г. Днес акцентите са мъжкия турнир по тенис в Уинстъм-Сейлъм, завръщането на ветеранката Вера Звонарьова към професионалния тенис, както и срещите от Лига Европа.

Тенис днес

Бивша номер 2 в света, Вера Звонарьова се завърна успешно в квалификациите за ЮС Оупън. Борбата за място в основната схема ще е ожесточена, но никой не би искал да попадне на опитната тенисистка. Късата клечка изтегли 22-годишната Джейми Льоб. Представителката на домакините ще има изключително сложна, а вероятно и непосилна задача днес.

WTA – СИНГЪЛ: Ю Ес Оупън (САЩ) – Qualification, твърд – Полуфинал
Льоб Дж. – Звонарева В. 2, 2,52 коеф. от Unibet
24.08.2017 19:30

Двама играчи, които правят добър сезон до момента. Джумхур и Чунг имат само една среща до момента помежду си, а по всичко личи, че днес мачът няма да е лек за нито единия от тях. Очаква се голяма борба за място на полуфиналите. Вероятността мача да влезе в трети сет е много голяма, а коефициентът е приемлив.

ATP – СИНГЪЛ: Уинстъм-Сейлъм (САЩ), твърд – Четвъртфинали
Джумхур Д. – Чунг Х. над 2,5 сета, 2,50 коеф. от Bet365
24.08.2017 23:30

Футбол

Днес изборът ни ще падне върху реванша от плейофите за Лига Европа между Розенборг и АЯКС. Амстердамци са страшилище в световния футбол и през изминалия сезон показаха ново и много младо лице. Ще бъде жалко симпатичния отбор да отпадне днес, а видяхме много интересни резултати от АЯКС през изминалата кампания. Не е чудно дори тимът да продължи. Насреща си обаче той има много сериозен отбор. Розенборг със сигурност са амбицирани за сериозен реванш днес, предвид много добрия резултат в Амстердам. Мач с много неизвестни, но вероятно и с множество възможности за гол.

Двата отбора имаха куп положения в първата среща, но головете бяха кът. Днес се очаква това да се навакса и нашата безплатна прогноза за мача е:

ЕВРОПА: Лига Европа – Квалификация – Финал
Розенборг (Nor) – Аякс (Ned) Г/Г, 1,67 коеф. от Bet365
24.08.2017 21:45

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )
1xBet - high odds, lots of game options