Африканския шампион Мароко в търсене на гол

Африканския шампион Мароко в търсене на гол

Африканския шампион Мароко в търсене на гол

Мароко спечели купата на Африканските нации преди 4 месеца, а на финалния турнир отбеляза общо 16 гола в 7 мача. Последните 4 бяха от огромно значение за победата с 4:0 на финала срещу Нигерия. Преди това, в квалификациите за Световното, отбора завърши с голова разлика 11:0. И лично според мен – това е тимът, който пропусна най-много положения в съотношение със създадените шансове до момента в Русия.

Прогнозирай Испания – Мароко и спечели 5 евро

Мароко ще напусне Световното след този двубой, но търсенето на попадение продължава. Въпреки, че според мнозина бяха надиграни и Иран и Португалия, крайният резултат е две загуби с по 0:1 и отпадане от турнира. Днес, освободени, мароканците ще се опитат да играят отново своята игра и да затруднят Испания.

Съперникът в мача се затруднява сам в последните години. Въпреки, че Испания няма загуба от миналото Европейско насам, те паднаха до 10 позиция в класацията на ФИФА. Малко или много, това е реакция на представянето на тима. Застаряващото поколение на Иниеста сякаш се поизчерпа. Играчите са част от най-големите отбори в Европа, но са на края на своите кариери и скоро трябва да се очаква сериозна промяна. Коща, Иниеста, Пике и Рамос вече прехвърлиха 30. Това е едно от последните големи първенства за тях.


Днес очаквам труден мач, но Мароко най-накрая да отбележат попадение. След силните атаки и игри в първите срещи, прогнозата ми е за над 2,5 гола в двубоя.

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )
1xBet - high odds, lots of game options