Анализ на Башакшехир – Галатасарай, 18.10.2017

Анализ на Башакшехир – Галатасарай, 18.10.2017

Първият и вторият в Турската СуперЛига се срещат в 12 кръг днес. Днешният анализ на Башакшехир – Галатасарай започва от един интересен факт. Освен лидерите, следващите 5 отбора в класирането не бележат много голове. Постигнатите пестеливи победи от днешните домакини много често са с резултат 2:1. Головата им разлика от 18:13 е интересно да бъде сравнена с например седмия в шампионата – Бурсаспор има 22:15 попадения. От 7 победи до момента, Башакшехир е с 6 успеха с по 1 гол разлика. Едва в последния кръг гостуването на Йени Малатияспор завърши с успех 2:0.

Интересно е, че Галатасарай до момента само два пъти не са успяли да отбележат 2 или повече попадения в свой мач. Дербито с Фенербахче завърши 0:0, като домакините тогава имаха цели 7 точни изстрела във вратата на Камени. Изключително атакуващ футбол, донесъл 26 гола в 11 мача до момента.

 Високи коефициенти и множество възможности за игра от 1xBet.

В цялата история на съперничеството на тези два отбора липсва резултат 0:0. Само един гол е отбелязван едва 2 пъти, а в последните 2 години четирите мача завършиха с резултати 4:0, 2:1, 2:1 и 3:3. Интересно е, че трите победи в тези срещи бяха на страната на днешния домакин. През тази кампания Галатасарай показва сериозни признаци на събуждане. Победа днес ще повиши сериозно поразклатеното самочувствие на отбора. Успех срещу втория в подреждането обаче няма да дойде лесно. Башакшехир показа, че не се предава и много често връща отбелязано попадение.

Голове в срещата няма да липсват. На стадион Башакшехир Фатих Терим в Истанбул отново ще е интересно. Очаквам двата отбора да излязат настроени за победа и мачът да бъде много оспорван. Не вярвам да не си отбележат по един гол, като вероятността общо попаденията да са над 2,5 е доста добра.

Subscribe to our mailing list for free tips and analyses

* indicates required
/ ( mm / dd )
1xBet - high odds, lots of game options